کلاهبرداران مثلثی در کمین شهروندان | پلیس هشدار داد -راهبرد معاصر
وضعیت هوای تهران تا پنجشنبه در شرایط ناسالم قرار دارد قانون عدم احتساب نمرات مردودی در معدل ابلاغ شد تهران فردا چهارشنبه تعطیل نیست/ اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل غیرحضوری شدن مراکز آموزشی و دورکاری ادارات ۲۲ شهر خوزستان در روز چهارشنبه قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص آزاد شد رای دیوان عدالت اداری درباره برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» واکنش وزیر بهداشت به زیرمیزی گرفتن برخی پزشکان کندوان مسدود شد اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی ایران ۱۰ روز برفی در پیش دارد هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور آغاز ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها / شرط سنی متقاضیان اعلام شد آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا / تامین سفارش‌های جدید واکسن تداوم بارش باران و برف و کاهش دما در برخی استان‌ها

کلاهبرداران مثلثی در کمین شهروندان | پلیس هشدار داد 

رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: شیوه‌ای از سرقت‌های اینترنتی در سایت‌های آگهی خرید و فروش هستند که در آن شیادان سایبری با کپی کردن آگهی فروش یک شخص دیگر اقدام به کلاهبرداری از خریداران می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 25
کد خبر: ۲۵۱۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت درباره کلاهبرداری مثلثی در سایت‌های خرید آنلاین گفت: کلاهبرداری‌های مثلثی شیوه‌ای از سرقت‌های اینترنتی در سایت‌های آگهی خرید و فروش هستند؛ که در آن شیادان سایبری با کپی کردن آگهی فروش یک شخص دیگر اقدام به کلاهبرداری از خریدار‌ها می‌کنند.


وی افزود: در این نوع کلاهبرداری، مجرم با بازنشر آگهی فروش فرد دیگری (فروشنده واقعی)، برای خود مشتری پیدا می‌کند و زمانی که مشتری قصد واریز وجه را دارد، مجرم که همزمان با فروشنده واقعی به عنوان خریدار ارتباط برقرار و اطلاعات او را دریافت کرده است، شماره کارت صاحب اصلی آگهی را به او می‌دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد: در کلاهبرداری مثلثی شخص مجرم با پول فرد دیگری کالا‌های خود را خریداری می‌کند.

وی افزود: بعد از واریز وجه، مشتری که تصور می‌کند مجرم یک فروشنده واقعی است، فیش واریزی را برای او ارسال می‌کند، اما هر چه منتظر می‌شود، خبری از ارسال جنس خریداری شده نمی‌شود. چه اتفاقی افتاده؟ در واقع مجرم با دریافت فیش واریزی مشتری، آن را برای فروشنده واقعی می‌فرستد و خود را خریدار معرفی می‌کند، فروشنده نیز که از همه این اتفاقات بی خبر است، جنس را برای مجرمی که خود را خریدار معرفی کرده ارسال می‌کند.

رئیس پلیس فتا پایتخت برای پیشگیری از این گونه کلاهبرداری‌ها این نکات توصیه کرد: حتماً نسبت به احراز هویت فروشنده و خریدار اقدام کنید، معاملات خود را به صورت حضوری انجام دهید و از واریز بیعانه خودداری کنید. مشخصات واریز کننده مبلغ و خریدار را با هم تطبیق دهید./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر